Kaks nädalat ajateenistuseni

Category Estonian

Date 21·06·10

Pulsatilla pratensis aka Small Pasque Flower with ants crawling on top

fyi, kui seni veel siis ei teadnud, 5. juuli kell 9 istun bussi peale ja sõidan tapale. Kes pole veel aega broneerinud minu nägemiseks järgmise kahe nädala jooksul, siis ümmarguselt on mul veel 4 vaba päeva pakkuda.. 23-25 paiknen Tartus, suurema osa 28-1 olen hõivatud Tallinnas. Tagasihoidlik idee ühte tagasihoidlikku pidu pidada võib leida aset 2. juulil.

On other notes:

Nädala pärast näen loodetavasti Dion Boucicault - London Assurance üritust. Can't wait.

Niivõrd, kui mul on viimastel aastatel olnud korralik eelarvamus Mika suhtes, siis täna leitud lugu Any Other World on mänginud viimased 3 tundi nonstop ning jätkub ka päeva lõpuni.

Kes veel pole kallite kursakaaslaste lõpetamise pilte leidnud, siis pühapäevani pääseb ligi originaalsuuruses failidele, pärast seda tuleb ilmselt soovi korral Laura poole pöörduda.

Kuna suhteliselt viimased nädal aega juba on vaikselt hiilinud ligi selline aeg-saab-kohe-otsa tunne, siis märgatavalt on vähenema hakanud jällegi unetundide arv. Proovin end veenda igaöise päiksetõusu ootamise aega kuidagi asjalikumalt veetma ning ideaalis jõuda ära pealkirjastada, kirjeldada ja geotagida kõik fotod.. should be fun.