Väikseid ebaõnnestumisi elus - sain tööd

Category Estonian

Date 19·06·11

Sterns sides of two cruise ships

10. juuni panin üles cv ja kirjutasin paar avaldust, 13. võeti ühendust, 16. istusin täispika päeva laua taga. Iseenesest ei saa ju kurta, töö sisu täpselt see, mida otsisin ning raha nagu oleks vaja. Oma isiklikku ajaplaneerimist pean aga hakkama üle vaatama ning suuremat sorti entusiasmi kohe-täna ettevõtlusega pihta hakata tappis ta ka ära, mingil määral.

Eelmisel nädalavahetusel sai osa võetud noorte liidrite juhtimiskoolist - Kaia poolne kokkuvõte lingil. Kui siiamaani olen käinud pigem sellistel toredatel teoreetilistel üritustel, siis seekordse juures meeldis mulle kõige enam töötubade osa, kus sai oma organisatsiooni kallal just-läbitud teemadel nokitseda. Ilmselgelt ma ühtegi seltsi/ühingusse/korpi/liitu/vms ei kuulu (viga parandamisel), osavõtjate hulgast siis peaaegu ainus selletaoline eksemplar. Liitusin aruteluhetkedeks Eesti Arstiteadusüliõpilaste Seltsiga. Formaat oli hea ülesehitusega, esinejad olid suuremal määral energilised ning kergelt jälgitavad. Silma jäid paar organisatsiooni, kelle tegemisega tahaks end lähemalt kurssi viia. Special thanks kõigile, kes mu Tartus viibitud aega meeldivalt sisustasid.

168 tundi pikk nädal sisaldab orienteeruvalt 42-56 tundi und, 40-45 tundi kontorit, 9 tundi eneseanalüüsi, 9 tundi jalgrattaga sõitmist, 2 tundi trenni/silmaharjutusi ja natuke jääb ka iseendale- ja vabaaega. Mingi hetk sügisele lähemal peaks ka veidi kooli lõpetamisele silma vaatama.

Kas reaalsus kui süsteem võib ajas muutuda?