Which Nation - Procrastination

Category Estonian

Date 28·04·11

Helipad with a chopper near the sea

Procrastination may result in stress, a sense of guilt and crisis, severe loss of personal productivity, as well as social disapproval for not meeting responsibilities or commitments. OR a fancy new homepage design.

Kõigepealt tahaks tänada Titus'st suurepärase taustapildi eest.

Hakkab see lollus otsa saama ning pärismaailm näitab end juba silmapiiril. Mhmh.. ning koos sellega ka tähtajad, mille sain endale kaela tõmmatud vahetult enne teenistust nende paari rullime-ringi-kuu jooksul. Ma arvan, et siinkohal mainin ära - põhjalikuma tagasiside viimase aasta kokkuvõtteks teen ühel ilusal hetkel suvel, peale seda, kui olen lugenud seda misiganes-info-avalikkustamise-seadustasja.

Lühidalt, jah, koduleht veel ei ole valmis. Läksin üle Yii Frameworkile, mis toob kaasa suurt mugavust mulle tuleviku mõttes, kuid ajanappuse st tingitud kiirustamise tõttu võib leht endas sisaldada ilu-ja-sisu-vigu koodi poolel. Avastamise korral proovin neid järjest vähendada. Kaotasin mõneks ajaks ära ka blogipostitustele kommentaaride lisamise funktsiooni ning kindlasti järgmisel võimalusel proovin üle vaadata kõik tekstilise info, mida siit-sealt võib kokku veerida.

Khm.. Aga mida oleksin pidanud kõige selle asemel tegema? Uneaega investeerima? Proovides majandusaastaaruande koostamisel abistavat materjali leida, sattusin ühe raamatupidaja kuulutuse peale, mis loopis lisaks muule lõiku 30 juuni ei ole enam kaugel.., mispeale lendas kogu see arveldamise kupatus kinni. Pole kaugel, kuid piisavalt.

Tee lubadusi kellele tahes, pea kinni vaid neist, mille oled andnud endale.

In 1976, during the Spain chess tournament, Mikhail Tal became the first Russian to do what?