Ma jätan maha joomise

Category Estonian

Date 20·11·10

Electric transformer on poles

We had a disagreement in what we both wanted out of life and thus.. I'm totally going to dumb that bitches ass, bitches love getting their asses dumped. Ikka ei ole naljakas? No okei. Pisike ebatäiuslik vale - nimetagem seda pigem visiitabieluks. Otsus ei ole mitte põhimõtteline ega ka tervisest tingitud vaid pigem sotsiaalsest survest (umbes täpselt nagu Romeo ja Julia puhul) - nähtavasti on meie ühiskonnas väga populaarseks saanud säänne tagurlik teguviis.. nagu raha küsimine tarbimise eest ja no see nali lihtsalt peab lõppema.

Eelmisel nädalavahetusel oli mul värskendavalt mõnus kogeda momenti, kus sain peegeldades ka endale rohkem tõdeda, et jah - praeguseks hetkeks olen juba mõistnud, kuivõrd palju ma oskan hinnata seda, mida ajateenistus on seni pakkunud. Kuid siinkohal pean rõhutama, et see kohe kindlasti ei ole mõeldud kõigile ja igas vanuses. Lasteaed.

Täna kõndisin t-särgis tartu tänavaid ligi tunnikese. Fun must be had. Hetkel tundub trendikaks 2nv Tallinnas ja 1 siin.

Vähesest taustauuringust tingituna on minu jaoks sündinud huvipakkuvaks sihtkohaks kõrghariduse jätkamisel Sloveenia. Kõike muud, mis vahepeal juhtunud, moondunud ja juurde kasvatanud on, ei hakka ma kirjeldama. Absoluutselt väljaspool minu võimekust võtta kokku oma praegust elu kahe sõnaga. Kendall Payne.

The Man from Earth (2007) - ütleks, et tubli 8. Idee oli hea, väga. Teostus jättis kohati soovida, kuid õnneks oli tal omapära. Kindlasti sobib reede hilisõhtul oma nahast välja pugemiseks.

P.S. - Kirjavead ja kõiksugu konarlus, mis antud postituses võisid ilmneda, lähevad MacBooki kaela. Srsly loving the crap out of my life.