Määratlemas elu - 1

Category Estonian

Date 01·06·11

Headlamps in traffic with a red sunset

EKV-ga on nüüd mõneks ajaks päriselt ka ühelpool ning varsti kokkuvõte jah. Lühidalt aga - mis edasi? Et endale veidi heameelt valmistada (ning ka muidu väga praktilistel kaalutlustel), panin viimastel kuudel veidi raha kõrvale ning läinud nädalavahetusel soetasin kaks uut mänguasja: Classic Discovery 3.0 ja HTC Desire

Eile sain esimest korda pikema sõidu teha ning pean positiivset tagasiside andma - kerge raam ja hea vedrustus jätavad hoopis teise mulje. Juhuslikult leidsin endale ka juba teise vabatahtliku, kellega rattaid jalutamas käia. Olin võtnud eesmärgiks jõuda kaameraga päikseloojanguks Merirahu sadamasse, kuid õnneks teepeale jäänud jutuajamine säästis mind eesootavast suuremast piinast. Kohale jõudes oli päike juba kadunud ning mu meelt jäid lahutama vaid võrke korjav kalamees ja paar miljonit sääske, kes mu naha kerge villatekina katsid.

Struktuurid ja numbrid - pakuvad erutust, mhmh. Nutitelefoni ostsin eesmärgiga asendada juba jaburalt suureks muutunud väikeste-keskmiste-ja-suurte märkmikute süsteemi, mille olin vahepeal jooksvalt kasutusele võtnud. Üldine kontseptsioon hakkab välja nägema järgmine: võtame ühe OCD jääknähtudega inimese ning paneme talle pähe mõtte, et tervet oma elu võiks nüüd edaspidi elada piinlikult täpseid reegleid, piiranguid ja statistikat jälgides. Esialgu suhtun sellesse kui projekti, nägemaks, kui kaua säänne idee vastu peab, kui absurdseks minna võib? Kõrgem eesmärk oleks enesekontrolli ja -teadlikkuse suurendamine saades samal ajal kõrvalproduktina lahti paarist-kolmest ebasoodsast sõltuvusest, tekitada juurde mõningaid positiivseid harjumusi ja, minu jaoks uus mõte, hoolitseda oma tervise eest. Hetkel veel on leping-iseendaga väljatöötamisel.