Suurenda isu - tapa ise oma toit

Category Estonian

Date 26·12·11

Image of the game Super Dynamite Fishing - featuring a man armed to the teeth and a sea full of dead fish

Mehhiko lahel sõites võid oma päeva korda läinuks lugeda, kui kohtad ühte merikilpkonna, kes ajaviiteks võib parasjagu kalu või selgrootuid matsutada. Kolumbus kirjeldas aga samal veeväljal vaatepilti, kus merikilpkonnade arv oli nõnda tohutu, et kattis terve märja pinna. Tänaseks oleme ligi 97% neist loomadest toiduks tarbinud.

Tassitäis seenemaitselist ning teine magusat soja kastet, 2-3 teelusikat hakitud küüslauku, 3 teelusikat ingverit, 2-3 teelusikat hakitud tšillit, poole sidruni jagu mahla. Valikuliselt võib lisada veel supilusikaga karrit. Maitse sidumiseks lisa veidi õli ning suhkrut. Jäta kilpkonn ööseks marinaadi sisse. Grilli liha ning serveeri mõne eelistatud wok roa kõrvale.

Kirsten Sanfordil käis külas mereteadlane dr. David Guggenheim, ajamaks juttu meie ookeanide tervisest. Saate leiad siit.

Kui paljudel meist üldse leidub neid mehis-romantilisi isaga kalal käimise lapsepõlvemälestusi? Ma vean kihla, et need jahedad suveõhtud külmas paadis koos sääseparvedega polnud pooltki nii lõbusad, kui visata järve pulk seda lõbusat nitroglütseriini, mille 33 aastane Alfred Nobel dünamiidi näole sünnitas. Plahvatuse tagajärjel kerkib veepinnale trobikond kriips- või X-silmadega naeratavaid kalu, kes siis lööklainest teadvuse kaotanud või päris sushialdis.

Õnneks, enne, kui planeerid oma järgmist kalastusretke, saad oskusi veidi lihvida oma lemmik android-seadmel, tirides selleks marketist alla lõbusa mängu nimega Super Dynamite Fishing. Jõhkralt hooletut kalastusviisi tutvustav mäng on 43000 inimesele jätnud vägagi positiivse mulje, tehes rakenduse keskmiseks hinnanguks 4.6 punkti. 99 eurosenti maksev tasuline versioon eemaldab mängusisese reklaami ning sisaldab rohkem püügikohti.