Motivatsioon läbi ennast armastavate silmade

Category Estonian

Date 15·11·11

Traffic at a cross section

Elus on palju asju, mida sa pead pidevalt meeles hoidma või endale meelde tuletama, ning raskeks läheb siis, kui kipud unustama neid kõige olulisemaid, nagu näiteks, kes sa oled ja mille nimel sa elad..

Mõnda aega tagasi hakkasin ma tundma stressi ning päris pikalt ei saanud ma aru, miks. Minuteid tundus järjest vähemaks jäävat ning tegevuste nimekiri kasvas. Juba hakkasid peas ringi käima ka halenaljakad mõtted nagu: äkki ei otsiks endale see aasta veel magistriprogramme, võtaks aasta pausi ja puhkaks veidi?

Kui sa oled kordki elus tundnud, et 24 tundi ööpäevas… 30 tundi ööpäevas.. pole piisavad rahuldamaks su ambitsioone ja plaane.. Ja kui siis tuleb välja, et sa pead oma 24-ja tunni sisse veel rohkem und mahutama, suurendama rahalisi kohustusi ning lisatööd tegema, et plaanidega graafikus püsida - kui see hetk kätte jõuab ning korraga lause, ma saan kõike, mida ma tahan, kõlab sinu jaoks täiesti loogiliselt.. Lisa see tunne nende asjade hulka, mida kunagi unustada ei tohiks.

..nõnda ma taipasin, miks ma seni olin stressi tundud - kuna koormust polnud veel piisavalt palju, et saaks selgeks, mis on selle kõige juures oluline.

Ma olen nartsissist ning ma tean, mille nimel ma elan and I'm all out of bubblegum.

The phrase is a play on words involving idiomatic and distinct meanings of "go" and "tough." In context, "the going" means "the situation," "gets tough" means "becomes difficult," "the tough" means "people who are strong or enduring," and "get going" means "become fully engaged." - wiki