Ühe kuuga suvi

Category Estonian

Date 03·06·10

A flower, really don't know the name for it

Kell on veidi peale ühtteist õhtul ning mul on alles jäänud täpselt 31 täispikka päeva vabadust. Mida pead/püüan/tahan/väldin selle ajaga toimetades? Järgmise kahe nädalaga oleks vaja käesolevale kooliaastale joon alla tõmmata. Samuti tuleks ka miskine pidu organiseerida tõenäoliselt 16. ja 19. vahele. Äkki õnnestub minna vigalasse.. Praeguse seisuga jäävad järgmist kevadet ootama ps. ajaloo eksam, bakaeksam ja bakatöö.

Täiesti risti oma tahtmist ja ilma vähimagi vastuhaku lootuseta olin sunnitud selle nädala alguse veetma taaskord Tartus. 20 krooni õlu eest, trepi kapp, öine tigutorni tripp ja -pärmivabrik ning loomulikult need.. võeh.. imetoredalt õelad inimesed, keda pean südamest tänama.

Pärmivabrikusse sattusin esmaspäeva öösel esimest ja viimast korda. Halenaljakalt halvast soundtrackist hoolimata meeldis mulle Body Double (1984). Kaine loogika ei pea terves loos just ilmtingimata lineaarsena peituma. Või oli asi hilises kellaajas, vanas hoones ning valgetes laudlinades..

Üleeile õhtul alustatud ning täna hommikul lõpetatud sai ka Hamleti möödunudaasta ekraniseering ja mulle meeldis selle juures absoluutselt kõik (kui kõrvale jätta valvekaameravõtted). "My words fly up, my thoughts remain below: Words without thoughts never to heaven go."

Ahjaa, nice!